Новини
photo_2023-08-03_11-57-46.jpg
04 серпня 2023
Стажування за програмою ESOT

Навіть у важкі для України часи, завдячуючи надзусиллям ЗСУ, наші лікарі постійно продовжують свій професійний розвиток задля життя та здоров’я пацієнтів.

Співпраця з Європейською Асоціацією Трансплантологів (ESOT) дозволила Олексію Вороняку, нашому лікарю-трансплантологу відділу трансплантації нирки пройти навчання в University Hospital of Padova, згідно з програмою ESOT - European Society for Organ Transplantation Sevda Hassan Study Scholarship, під керівництвом професорів Umberto Cillo, Paolo Rigotti, Lucrezia Furian, Fabrizio Dal Moro, Emanuele Cozzi та їхніх команд.

Група трансплантації нирок і підшлункової залози University of Padova є найбільшим центром трансплантації в Італії, та має величезний трансплантаційний досвід. Група залучена в найбільш значущі міжнародні мультицентрові клінічні дослідження для розвитку нової імуносупресивної терапії та трансплантації комплексу нирка - підшлункова залоза.

Наш інший лікар-хірург Анатолій Скумс, спеціаліст відділу хірургії поєднаної патології та захворювань заочеревинного простору, проходив стажування протягом місяця у проф. Guido Torzilli у Humanitas Research Hospital у місті Мілан, Італія.

Метою стажування було оволодіння технікою одноетапних резекцій печінки при множинних метастазах колоректального раку у печінку та інших пухлинах печінки під ультразвуковим контролем.

За час перебування на стажуванні лікарі брали участь в органних трансплантаціях, в численних мультиорганних заборах від посмертних донорів.

Наші колеги вдосконалили свої знання та практичні навички у загальній хірургії, лапароскопічній та роботизованій онкохірургії.

Ми вдячні команді ESOT за постійну підтримку і допомогу!

Європейська Асоціація Транпслантологів надає унікальні можливості для навчання і професійного розвитку резидентів та хірургів, й ми сподіваємося на подальшу співпрацю між нашими країнами.

Ми бажаємо всього найкращого усій команді ESOT, професорам Umberto Cillo, Paolo Rigotti, Lucrezia Furian Fabrizio Dal Moro, Emanuele Cozzi та їхнім командам❤️

 

 

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo