Новини
Group 423.png
26 вересня 2023
Науково-практична конференція за участю молодих вчених

Шановні колеги,

1-2 листопада 2023 року буде проведена науково-практична конференція за участю молодих вчених "Сучасні аспекти розвитку персоніфікованої медицини: виклики сьогодення і погляд у майбутнє". Організатором конференції є Державна наукова установа "Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини" Державного управління справами.

Програмні питання конференції:

1. Актуальні питання громадського здоров'я.

2. Інноваційні, міждисциплінарні та персоніфіковані підходи до планування та проведення профілактичних заходів, спрямованих на збереження здоров’я населення.

3. Організаційно-методологічні, клінічні та міждисциплінарні аспекти персоніфікованого надання медичної допомоги пацієнтам з коморбідними станами у практиці внутрішньої медицини з урахуванням викликів сьогодення.

4. Інноваційні, у т.ч. мінінвазивні технології у хірургічній практиці та їхнє анестезіологічне забезпечення.

5. Комплексне ведення пацієнтів з бойовою травмою: хірургічне лікування, анестезіологічний супровід та інтенсивна терапія.

6. COVID-19 та постковідний синдром як міждисциплінарні проблеми.

7. Раціональна фармакотерапія у клінічній практиці з позицій доказової медицини.

8. Актуальні питання посттравматичних стресових розладів в умовах воєнного стану.

9. Досвід упровадження телемедичних технологій у клінічній практиці.

10. Фундаментальні дослідження в медицині: перспективи впровадження у клінічну практику.

11. Персоніфікована медицина і штучний інтелект: перспективи застосування.

Пропонуються наступні форми участі в конференції: 

1. Усна доповідь.
2. Стендова доповідь.
3. Публікація статей і тез у вітчизняному фаховому журналі «Клінічна та профілактична медицина» (SCOPUS) (Київ, Україна) (http://cp-medical.com/index.php/journal).

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Для особистої участі у роботі Конференції необхідно заповнити та вислати анкету учасника (доступна за посиланням: https://forms.gle/xcHXieN2e71MMDv86)

З питань, пов’язаних з організацією і проведенням конференції, звертатися за телефоном (044) 254-64-38, (097) 099-47-37;

e-mail: dnudusnauka@gmail.com

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo