Новини
13 лютого 2017
Компанія B.Braun провела майстер-клас для співробітників Інституту

10 лютого для співробітників Національного Інституту хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова був проведений безоплатний майстер-клас по імплантації підшкірних внутрішньовенних порт-систем "Порт-системи Celsite" компанією B.Braun.

Внутрішньовенні порт системи призначені для тривалого проведення хіміотерапії, антибактеріального лікування, парентеральної нутрітивної підтримки, трансфузії крові та її препаратів. Імплантація порта під шкіру дозволяє використати бар'єрну функцію шкіри для захисту від інфекцій. Технічні особливості порта дають змогу виконувати до 3000 його проколів. 
 
Внутрішньовенну систему Celsite було імплантовано двом пацієнтам з синдромом короткої кишки, ентеральною недостатністю. Порт-системи пацієнтам компанія B.Braun надала безоплатно.
 
Майстер-клас складався з двох лекцій та практичного заняття. 12 лікарів Інституту отримали сертифікати на право імплантації підшкірних венозних порт-систем. Найближчим часом у форматі майстер-класу планується проведення курсу з використання та догляду за порт-системами.
 
 
Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo