IMG_6748-1.JPG
02 березня 2021
Головне не тільки професiйно зробити операцію, а правильно розпочати процес реабілітації

Головне не тільки професiйно зробити операцію, а правильно розпочати процес реабілітації

Саме це стало однією з головних причин придбання нового реанімобіля для Національного Інституту хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова. 

Відтепер наші фахівці мобільні й можуть самостійно госпіталізовувати та транспортувати пацієнтів до стаціонару Інституту, водночас, контролюючи їхній стан та здійснюючи невідкладні заходи.

- У бригад  медицини катастроф своє відповідне укомплектування. Маючи ж власний спецтранспорт, ми зможемо його обладнати технікою та препаратами, які необхідні саме нам. Безумовно, це дасть можливість виконати роботу набагато швидше та ефективніше. При необхідності, в такому автомобілі навіть можна провести операцію, - зазначає завідувач відділення інтенсивної терапії Роман Зацаринний, посилаючись на свій досвід транспортування хворих на далекі відстані по Україні.

Виробництвом санітарного транспорту типу С для Iнституту займалася команда Автоспецпром. У розпорядженні медиків тепер є широкий спектр засобів для іммобілізації та зручного розташування пацієнта, що надважливо для безпечного транспортування людей з важкими травмами внутрішніх органів, до порятунку яких дуже часто долучається заклад.

Цей автомобіль виготовлено на базі Citroën Jumper. Він повністю відповідає  ДСТУ 7032 та задовольняє всі вимоги фахівців Iнституту. У просторому салоні встановлено найсучасніше обладнання для моніторингу та медичної підтримки пацієнта від провідних світових виробників. Зокрема, у наявності набір засобів для дихальної підтримки та інфузії, апарат штучної вентиляції легень, дефібрилятор, капнограф  та інше медична апаратура.

Відтак, маємо ще більше можливостей для порятунку людських життів. 
Рухаємося далі!

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo