Новини
IMG_8262 1.png
12 лютого 2024
8 трансплантацій за 3 дні

Робота лікаря - це постійна готовність до виклику. Вихідні або святкові дні не є виключенням, особливо якщо це стосується трансплантації.

Інформація Українського центру трансплант-координації.

В Олександрівській лікарні м. Києва є 2 донори, їхнє життя перервала хвороба. Рідні погодились на посмертну донацію, завдячуючи цьому відбулась трансплантація двох печінок і двох нирок в нашому Центрі (дві інші нирки пересадили в міському нефрологічному центрі). Пацієнти з різних регіонів України, які роками очікували на донорський орган, отримали шанс на життя.

Неділя, пізній вечір, знов дзвінок з УЦТК. Є донор в Броварькій лікарні. І знову бригада на виїзд. Коридор пошани, вдячність донору. На цей раз 4 врятовані життя - трансплантували серце, печінку і дві нирки.

Стомлені бригади повертаються додому, передаючи пацієнтів черговій медичній зміні. Відпочинок і знову на роботу. Важку, цікаву, яка надихає та без якої вже не уявляєш своє життя.

Від імені адміністрації Центру висловлюємо слова ЩИРОЇ ПОДЯКИ медичному персоналу Олександрівської лікарні м. Києва та міської лікарні м. Бровари, УЦТК, нашій трансплантаційній команді та, безперечно, донорам і їх родинам, які врятували життя зовсім незнайомим людям.

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo