Новини
Group 163.png
28 листопада 2022
Знахідка на УЗД, що врятувала життя

Незначний дискомфорт в області серця привів молоду жінку на ультразвукове дослідження серця. Там пацієнтка отримала шокуючу звістку: в лівому передсерді великий тромб, який виглядає доволі рухливим, і в будь-яку мить може спричинити важкі ускладення або навіть привести до смерті.

Не гаючи часу жінка вирушила до Інституту. Обстеження, підготовка до операції і врешті тромб, довжиною близько 6 см, видалено. Життя пацієнтки врятоване.

День у реанімації, тиждень у відділенні, тепер пацієнтка збирається додому, до рідних та близьких.

Ретроспективно було встановлено, що причиною формування тромбу був не діагностований і тому не лікований раніше тромбоз глибоких вен лівої нижньої кінцівки, на симптоми якого жінка не звернула уваги.

Не ризикуйте своїм здоров’ям та життям! Проходьте планові діагностичні обстеження. У разі появи будь-яких ознак хвороби звертайтеся за медичною допомогою.

📞Телефон для консультації спеціаліста відділу хірургії та трансплантації серця:

(044) 454-20-61, (044) 408-19-08

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo