10 листопада 2020
Привітання Президента НАМН України, академіка Віталія Цимбалюка до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку

Вельмишановні колеги, науковці!

Від імені Президії Національної академії медичних наук України та від себе особисто прийміть щирі вітання з нагоди Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку!

В Україні День науки відзначається двічі на рік. Перший — у третю суботу травня, другий — 10 листопада — разом з усім Світом. Це гарний привід ще раз нагадати людству про науковий вклад в наше повсякденне життя та подякувати всім діячам на ниві науки за досягнення і відкриття, які вони роблять для комфортного та безпечного життя кожного з нас. 

Цілеспрямована діяльність тисяч науковців і дослідників України сприяють стрімкому розвитку нашої Держави, забезпечують створення визнаних у світі наукових шкіл, рятують життя та покращують його якість.

Незважаючи на складні часи у медичній галузі, науковці всього світу роблять все можливе задля порятунку та покращення якості медичної допомоги, особливо в такий скрутний час.

На превеликий жаль Україну спіткала війна на двох фронтах — війна на Східній частині нашої Держави та війна з новою коронавірусною інфекцією COVID-19. Та ми впевнені, що об’єднавшись, ми переможемо і над нашою країною буде мирне небо, а нашу Державу прославлятиме й розвиватиме здорова нація.

Вітаємо зі Всесвітнім днем науки в ім’я миру та розвитку нашої України. Бажаємо ніколи не втрачати жаги до знань і нових відкриттів, завжди йти тільки вперед задля вдосконалення світу. Зичимо творчих ідей та наукових досягнень, міцного здоров’я й родинного затишку, нових звершень і відкриттів на славу Науки та нашої Батьківщини!

З повагою та щиро
Президент Національної академії медичних наук України
академік Віталій Цимбалюк

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo