26 травня 2020
Інформація для пацієнтів.

Відповідно до наказу МОЗ України від 20.05.2020 № 1227, госпіталізація пацієнтів для проведення планових оперативних втручань (обстеження тощо), здійснюється за наявності негативного результату дослідження на COVID-19,  отриманого методом IФА (визначення IgM) або методом ПЛР тестування, якщо пацієнт має імуносупресивний стан.

У разі, якщо пацієнт має позитивну реакцію на COVID-19 отриману за методом IФА, для вирішення питання щодо планової госпіталізації обов’язковим є тестування методом ПЛР.

Результати тестування вважаються дійсними протягом трьох діб з моменту отримання результатів дослідження та відсутності на момент госпіталізації ознак гострої респіраторної  інфекції.

Відповідні дослідження, а саме тестування на COVID-19 методами ПЛР та ІФА, можливо пройти в поліклініці Інституту.

Контактний телефон для довідок та попереднього запису:  +380967525277; (044) 408 00 19.

Пацієнти з інших населених пунктів на час проведення тестування та отримання його результатів можуть бути розміщені в діагностичному відділенні Інституту за направленням завідуючого профільним віддаленням Інституту (за умови наявності вільних місць та відсутності у пацієнта ознак респіраторної інфекції).

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo