Новини
Трансплантація18.02.jpg
18 лютого 2021
А місто не знає...

А місто не знає...
Нове життя! У ніч з 17 на 18 лютого його отримало ще четверо людей! 
Найкраща бригада хірургів Національного інституту хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова та Інституту серця виконали мультиорганний забір на базі Першої міської клінічної лікарні міста Києва. Цієї ночі Донором став чоловік 47 років. Висловлюємо подяку родичам за їх не просте рішення, яке врятувало стільки життів. Завдяки злагодженій роботи трансплант-координаторів та професійних дій лікарів цього разу шанс на життя отримали одразу троє реципієнтів, які знаходилися на листі очікування нашого інституту.

Серце було вилучено спільною бригадою Інституту серця і Національного інституту хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова і передано в Інституту серця, де знаходиться найбільш підходящий реципієнт для подальшої трансплантації.
Трансплантація печінки та одної нирки виконана бригадою хірургів Національного інституту хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова, під керівництвом Олександра Гриненко та Владислава Закордонця.

Трансплантація другої нирки зроблена на базі Першої міської клінічної лікарні міста Києва (Червоний Хутір). Висловлюємо подяку колективу і директору Олександру Іванько за злагоджену роботу і плідну співпрацю!

Світла пам’ять донору та швидкого одужання нашим пацієнтам!

Ми завжди готові не словом, а ділом виконувати свою роботу і воліємо дати другий шанс на життя всім, хто його потребує!

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo