Новини
Group 541.png
13 березня 2023
І знову в дорогу!

В медицині, а зокрема в трансплантології, прогнози робити, мабуть, останнє діло. Кожної миті може пролунати телефонний дзвінок «Є донор, виїзд через годину». Бригада збирається, готує інструменти та «швидка» мчить по нічній дорозі.

Так трапилось і на цей раз. Дзвінок координатора УЦТК, є донор у м. Суми. Виїзд. Робота пліч-о-пліч з колегами-професіоналами на донорському вилученні. Шлях додому. Операційна. Трансплантація печінки. Нове життя для реципієнта.

За кожним цим словом та фразою стоять особистості, які кожен день свого життя присвячують служінню людям. Фахівці своєї справи, які працюючи на різних посадах та в різних закладах, є однією великою командою.

Хочемо подякувати всім, хто приймає участь в трансплантації. Нашим колегам з Інституту серця, Українському центру трансплант-координації за злагоджену роботу.

Окрема вдячність колективу Сумської центральної клінічної лікарні та її генеральному директору пані Валентині Домінас.

Кожного разу працюючи з командою лікарні, переконуєшся в професіоналізмі її співробітників, відчуваєш тепло їхніх сердець, доброзичливість та відданість справі.

Безумовно ми дякуємо донору та його родині, які зробили шляхетний вчинок – дали згоду на посмертну донацію органів. Завдяки Вашому рішенню чотири людини з різних куточків нашої країни отримали шанс на нове життя.

! Медична допомога надана за кошти державного бюджету у відповідності до пілотного проекту щодо зміни механізму фінансового забезпечення оперативного лікування з трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів

 

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo