Шалимова (95).png
03 листопада 2022
Реконструктивно-відновна хірургія

Побутові чи виробничі травми, а сьогодні і бойова травма часто призводять до появи значних за обсягом дефектів м’яких тканин.

Естетичний дискомфорт, формування рубців, що унеможливлюють повноцінну амплітуду рухів, остеомієліт, розвиток гнійних ускладнень та сепсису, кровотечі з «оголених» судин є лише частиною тих проблем, що виникають, якщо дефекти тканин вчасно не усунути.

На допомогу таким пацієнтам приходять фахівці з реконструктивно-відновної хірургії. Транспозиція або вільна мікрохірургічна пересадка складних комплексів тканин, а часом комбінація тканинних клаптів (розмір яких іноді становить більше 30х10/15 см), операції з оптичним збільшенням та чіткий передопераційний план, досконале знання анатомії, тонкі рухи і здатність творити, – це все реконструктивно-відновна хірургія. 

 

В Інституті функціонує одне з найперших в Україні відділень, що займається реконструктивно-відновною та пластичною хірургією. Накопичено значний клінічний досвід та виконується весь спектр реконструктивних, пластичних і естетичних операцій.

Записатися на консультацію до пластичного хірурга можна тут (https://ehealth.surgery.org.ua/schedule.php) або за телефоном (044) 408-1436, (093) 542-3697.