Ми сьогодні
04 березня 2016

КОНФЕРЕНЦІЯ - ТРЕНІНГ З ЛІКУВАННЯ РАН ТА РАНЕВИХ ДЕФЕКТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ СИСТЕМИ TOP CLOSURE

03-04 березня 2016 р. в ДУ «Національний інститут хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова» НАМН України відбулась дводенна конференція – тренінг з лікування ран та раневих дефектів в різнопланових хірургічних напрямках з використанням системи TOP CLOSURE (новий підхід до VAC¬ терапії з вакуумною системою VCARE).

Лектором конференції виступив відомий в міжнародних хірургічних колах спеціаліст з   пластичної   та   естетичної   хірургії,  голова  Медичного центру «Герцлія Медикал» та провідний спеціаліст відділення пластичної та естетичної хірургії клініки «Ассута» (Ізраїль), доктор медицини Морріс Топаз.

В перший день конференції, цільову аудиторію - лікарів загальної хірургічної практики, військових лікарів, фахівців служби екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, комбустіологів, було ознайомлено з можливостями клінічного застосування інноваційної технології TOP CLOSURE, як самостійного методу, так і в комбінації з вакуум-системою VCARE.

На другий день відбулися ряд тренінгів з чотирма групами лікарів з відпрацювання базових навичок та методик використання зазначеної системи при різнопланових хірургічних втручаннях на лабораторних тваринах.

Усі слухачі конференції - тренінгу отримали офіційний сертифікат що підтверджує проходження курсу.

Прес-служба НІХТ