Image (5).png
30 травня 2024
Конкурс наукових проектів

Шановні колеги,

Науково-координаційнеуправління Національної академії медичних наук України організовує збір наукових проектів та розробок для підтримки молодих вчених та докторів наук (докторів наук до 40 років включно, докторантів до 35 років включно, докторів філософії/кандидатів наук до 35 років включно).

Умови проведення конкурсу наукових проектів, критерії оцінки поданих проектів, переліки документів, що подаються для участі в конкурсі визначаються відповідно до «Порядку конкурсного відбору та фінансування проектів» Національним фондом досліджень України (далі НФД України), сайт nrfu.org.ua.

Для участі у конкурсі наукових проектів та розробок, які будуть подані від НАМН України, особа, що претендує на грант, має подати необхідні документи до науково-координаційного управління (на e-mail: mednauk@i.ua) до 15 січня 2025 року.

Конкурсантам, роботи яких будуть підтримані НАМН України до подання в НФД України, необхідно буде доповнити перелік документів гарантійним листом державної установи, яка зобов’язується забезпечити проведення наукового дослідження чи розробки, заявленої на конкурс.