17 січня 2019

Санофі в Україні запрошує молодих науковців взяти участь у конкурсі Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині.

Запрошуємо до участі у конкурсі Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині

Потреби в сфері охорони здоров'я розвиваються безперервно, саме тому інновації є життєво необхідними. Від профілактики до лікування, філософія Санофі полягає в тому, щоб перетворювати наукові інновації в конкретні рішення для пацієнтів.

Ми переконані, що завдяки інноваційним дослідженням та відкриттям, у майбутньому можна буде запобігати виникненню, а також лікувати ті захворювання, які сьогодні ще не мають ефективних терапевтичних рішень. Саме тому підтримка інновацій в сфері досліджень та розробок — один з незмінних пріоритетів нашої діяльності. Ми відкриті до нових викликів та підтримуємо зміни, що відбуваються в медицині та системі охорони здоров’я в Україні.

З метою розвитку новаторських медичних досліджень у 2017 році компанія Санофі в Україні, за підтримки партнера конкурсу – Національної академії медичних наук України – ініціювала конкурс Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині.

За чотири місяці приймання робіт, на Конкурс надійшло 101 наукове дослідження з 17 регіонів України. Це свідчить про актуальність ініціативи та неабиякий ентузіазм вчених, чия щоденна праця присвячена пошуку шляхів для поліпшення здоров’я людей. 

Переможці Конкурсу отримали грошові призи у розмірі 150, 100 та 50 тис. грн. за перше, друге та третє місця відповідно.

Санофі в Україні продовжує цю ініціативу у 2018 році та запрошує молодих науковців взяти участь у конкурсі Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині. 

Учасником Конкурсу може бути будь–яка дієздатна фізична особа, яка станом на дату подання заявки на участь у Конкурсі відповідає наступним критеріям:

  • вік до 40 років на момент закінчення терміну подання заяв;
  • має вищу освіту;
  • є громадянином України;
  • проживає на території України;
  • ознайомлений / ознайомлена з умовами Конкурсу, завантажив / завантажила Запит для участі в Конкурсі та відомості про автора через офіційний веб-сайт Організатора www.sanofi.ua.

Приймання наукових досліджень триває з 28 листопада 2018 року по 28 лютого 2019 року включно.

Переможці Конкурсу отримають грошову нагороду у розмірі 150, 100 та 50 тис. грн. за перше, друге та третє місця відповідно.