Новини
2_20210714_135310_0001.png
15 липня 2021
В 60 життя тільки починається!

Тепер жінка, в грудях якої б'ється "нове" серце, знає це точно. Бо в неї знову день народження! 

12 липня на базі Рівненської міської лікарні спеціалістами Інституту та хірургами закладу було здійснено мультиорганний  донорський забір серця та нирок від померлого донора.

Донорське серце отримала 60-річна жителька Рівного, якій спеціалісти Національного інституту хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова провели операцію з трансплантації та пізніше, після нормалізації стану, перевезли до Києва для проходження подальшого лікування та реабілітації.

Нирки пересадили одразу двом 9-річним діткам у НДСЛ Охматдит, які проживали у закладі, бо потребували діалізу.

Усе це стало можливим через зважене рішення родичів загиблого і їх дозвіл на трансплантацію органів. Висловлюємо Вам вдячність і щирі співчуття.

Дякуємо нашим колегам з Рівненської міської клінічної лікарні та Центру трансплант-координації за швидку, злагоджену роботу. Національній поліції за забезпечення супроводу спеціалістів.

Трансплантація виконана за кошти держави відповідно до пілотного проекту з фінансувнння трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів.

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo