Новини
Шалимова (64).png
03 серпня 2022
П’ять операції одночасно
Надання хірургічної допомоги в самих складних клінічних випадках – саме з цим гаслом асоціюється робота колективу Інституту. Авжеж, до нас звертаються і за плановими операціями, але й часто за вирішенням проблем, які не під силу іншим медичним центрам.
Так сталося і на цей раз. Жінка 68 років за своє життя перенесла чимало операцій, внаслідок яких сформувались три післяопераційні та пупкова грижі, а й ще почав докучати жовчний міхур, приступи жовчної коліки ставали все частіше.
Знайомі порадили звернутися до Інституту у відділення торако-абдомінальної хірургії. Та, при ретельному обстеженні нашими спеціалістами, було виявлено ще одну грижу - стравохідного отвору діафрагми.
Загалом, у пацієнтки було діагностовано 4 грижових дефекти, які потребували хірургічної корекції та жовчнокам’яну хворобу.
Клінічна ситуація ускладнювалась і супутньою патологією - декомпенсованою гіпертонічною хворобою та миготливою аритмією.
 
 
Завдяки комплексному підходу спеціалістів відділення торако-абдомінальної хірургії, професіоналізму лікарів-кардіологів та анестезіологів було розроблено індивідуалізовану передопераційну програму, що дозволило без будь-яких ускладнень провести оперативне втручання.
Хірургами було виконано одночасно 5 операцій – холецистектомія, лапароскопічна задня крурорафія, фундоплікація за Ніссеном та алогерніопластика трьох грижових дефектів черевної стінки.
Післяопераційний період потребував не меншої уваги, тому була розроблена персональна програма, що в найкоротший термін дозволила перевести пацієнтку на амбулаторне лікування.
Відтак, щаслива вже колишня пацієнтка, виписана додому, де на неї чекали задоволені діти й онуки.
Не бійтесь звертатися за консультацією. Довіряйте професіоналам!
 
📞Запис на консультацію за телефонами (044)408-14-36, (093)542-36-97
Медична допомога була надана за програмою «Впровадження та реалізація нового механізму фінансового забезпечення надання третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги у окремих науково-дослідних установах НАМН України», затвердженої постановою КМУ від 3 березня 2021 р. № 181 «Деякі питання впровадження та реалізації нового механізму фінансового забезпечення надання третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги в окремих науково-дослідних установах Національної академії медичних наук».
Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo