02 жовтня 2024

Майстер-клас «Сучасний підхід до організації харчування в медичних закладах»

Курс_1 (1).png

11 жовтня 2024 року у нашому Центрі проходитиме майстер-клас «Сучасний підхід до організації харчування в медичних закладах» з акредитацією EBAC.

Запрошуємо молодших спеціалістів з медичною освітою та спеціалістів з вищою немедичною освітою, які працюють в закладах охорони здоров’я за тематичним напрямком.

Під час майстер-класу Ви зможете отримати комплексні знання щодо:

  • основ організації харчування у медичному закладі
  • специфіки дієтичного харчування при різних захворюваннях
  • розробки меню відповідно до сучасних стандартів
  • адаптації меню до потреб пацієнтів
  • впровадження інновацій в організацію харчування.

Учасники майстер класу отримають 2 сертифікати:

  1. Національний - на 8 годин БПР
  2. Європейський - з акредитацією EBAC (відповідно до вимог за кордоном).

Вартість 850 грн. Реєстрація https://cateringorganization111024.ticketforevent.com/

Завантажити програму майстер-класу

Кількість місць обмежена!