05 квітня 2017
XXI з'ізд Європейської асоціації хірургів

Більше 20 років функціонує Європейська асоціація хірургів, зустрічі якої організовуються щорічно у різних країнах. У цьому році з’їзд проводитиметься спільно з 68-м конгресом Товариства польських хірургів та 2-им засіданням здобувачів, кандидатів та докторів наук Європи зі спеціальності «хірургія» протягом трьох днів (27 - 30 вересня 2017) в Кракові, Польща, де очікується понад 2000 учасників.

Робочі мови конференції: польська та англійська. Всі секції для молодих хірургів проводитимуться тільки англійською. Заплановані наступні події для молодих хірургів:

  • семінари по лапароскопічній хірургії, відкритій хірургії та командній роботі під час операцій
  • можливість презентації своїх наукових досягнень під час наукових сесій конгресу
  • навчальні сесії «Як це зробити»
  • вікторина-гра для команд-учасників з різних центрів

Для заохочення молодих спеціалістів, оплата для участі в конгресі знижена. Хірурги, які братимуть участь в навчальних програмах, отримають відповідний сертифікат. Будуть нагороджені найкращі презентації молодих хірургів.

Ми закликаємо до участі здобувачів у вікторині. Команди з трьох учасників відповідатимуть на питання загальної хірургії, анатомії, патофізіології, інтраопераційної допомоги та діагностики.

Переможці отримають запрошення на наступний з’їзд Європейської асоціації хірургів, який відбудеться в 2018 році у Єревані. Молоді спеціалісти матимуть змогу поділитися своїми досягненнями та поспілкуватися з провідними хірургами Європи.

Сердечно запрошуємо до участі всіх членів Асоціації хірургів України до Кракова 21 вересня! Детальніше з інформацією можна ознайомитися на сайті Європейської асоціації хірургів www.essurg.org або www.ess2017.eu