Image.png
23 квітня 2024
Трансплантації тривають

Трансплантації тривають

Протягом останніх трьох років операції з трансплантації для співробітників нашого Центру стали плановою, системною роботою. Цього разу наші лікарі провели 2 мультиорганних забори в КНП "Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради" та Лікарня Святого Луки м. Кропивницький, завдячуючи чому вдалось врятувати 8 важких хворих.

 

 

<div class="body" style="color: rgb(85, 85, 85); font-family: " open="" sans",="" helveticaneue-light,="" "helvetica="" neue="" light",="" neue",="" helvetica,="" arial,="" "lucida="" grande",="" sans-serif;="" font-size:="" 14px;"="">

 

 

Ми вдячні колегам-лікарям, співробітникам УЦТК за співпрацю на благо наших пацієнтів. Окрема вдячність і шана донорам та їхнім родинам за подарований шанс на життя нашим пацієнтам.

Нагадуємо, що починаючи з 2024 року наш Центр уклав угоду з НСЗУ про надання медичної допомоги з використанням методу трансплантації органів, що забезпечується пацієнтам через Програму медичних гарантій. Таким чином, операції з трансплантації органів, передопераційні обстеження та післятрансплантаційний супровід здійснюється за рахунок коштів державного бюджету.

Державна підтримка програм з трансплантації сприяє вдосконаленню трансплантаційного напрямку, оскільки забезпечує його розвиток та стрімке збільшення кількості трансплантацій.