Новини
Group 166.png
01 грудня 2022
Міжнародний день невролога

Неврологічні захворювання сучасної людини часто є дуже складними для діагностики та лікування, що вимагає від лікаря-невролога постійного вдосконалення знань та умінь, а також прийняття нестандартних рішень.

Ми вітаємо наших колег неврологів з професійним святом! Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у роботі та повсякденному житті, мирного неба над головою та Перемоги!

Якщо Ви чи Ваші близькі маєте незвичний головний біль, навіть незначні ознаки порушення рухів, мови або інші незвичайні симптоми – звертайтеся за консультацією до невролога.

Своєчасна діагностика та лікування неврологічних захворювань є запорукою Вашого соціального та трудового життя, активного та творчого довголіття.

Будьте здорові та щасливі!

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo