17 квітня 2017
Освітній семінар для кардіологів та лікарів функціональної діагностики: підсумки

Товариство молодих вчених ДУ «Національний інститут хірургії та трансплантології імені А.А. Шалімова» НАМНУ спільно з кафедрою хірургії серця та магістральних судин НМАПО імені П.Л. Шупика провели освітній семінар для кардіологів та лікарів функціональної діагностики. Зустріч відбулася 11 квітня. Семінар було присвячено веденню хворих з брадиаритміями, показам до тимчасової та постійної електрокардіостимуляції, а також можливостям хірургічного лікування порушень ритму серця.

Запрошеними лекторами були провідні фахівці в галузі порушень ритму серця ДУ «Національний інститут хірургії серця та магістральних судин імені М.М. Амосова» НАМНУ.

Семінар було організовано в рамках сучасного освітнього проекту для практикуючих кардіологів та лікарів функціональної діагностики за підтримки компанії Medtronic та Всеукраїнського реєстру пацієнтів з життєзагрозливими захворюваннями серця.

Сподіваємось, даний освітній захід був корисний для практикуючих лікарів.

Про наступні подібні освітні заходи Ви можете дізнатися на нашій сторінці в Facebook, або написавши листа на адресу yakushevandriy@gmail.com з зазначенням теми «Я хочу знати більше».