Group 40.png
11 листопада 2022
Біопсія під контролем надсучасного комп’ютерного томографа

Лікування новоутворень починається з діагностики. Дуже важливо саме ДО моменту лікування отримати патогістологічний висновок, і визначитися з характеристикою пухлини. Щоб отримати матеріал для патогістологічного дослідження лікар має виконати біопсію, яка технічно є доволі складною процедурою.

Особливо, якщо пухлина є невеликою за розміром та знаходиться поруч із критичними анатомічними утвореннями (магістральними артеріями, венами, жовчними протоками тощо), або ж локалізується в глибині органів черевної і грудної порожнини, малої миски або масиву тканин.

Біопсія під контролем комп’ютерної томографії (контрольована КТ біопсія) дозволяє отримати необхідний тканинний матеріал у надскладних клінічних випадках і виконується спеціалістами відділу променевої діагностики Інституту.

Мінінвазивність, максимальна безпечність для пацієнта, швидкість і точність виконання діагностичної процедури – безумовні переваги контрольованої КТ біопсії.

Наявне сучасне обладнання та професійна команда забезпечить отримання анатомічного матеріалу з органів черевної порожнини, заочеревинного простору та малого тазу, грудної клітки (органи середостіння, легені), що є недоступним для багатьох лікувальних закладів.

Якщо Ви або Ваші близькі потребують сучасної діагностики, звертайтесь до професіоналів!