Шалимова (40).png
04 червня 2022
"Дякую вам за великий шлях, який ви пройшли за ці 50 років. На кожному кроці цього шляху ви зберігаєте життя багатьох людей" - В.Зеленський

"Дякую вам за великий шлях, який ви пройшли за ці 50 років. На кожному кроці цього шляху ви зберігаєте житя багатьох людей" - В.Зеленський

З нагоди 50-річного ювілею до Інституту завітав Президент України Володимир Зеленський. Під час перебування пан Президент привітав колектив Інституту,  поспілкувався з медиками та особисто вручив державні нагороди. Символічним є те, що разом з нагородженням співробітників Інституту було відзначено і наших колег: військових медиків, які щодня рятують наших бійців та лікарів Львівського першого медичного територіального об'єднання. 

Директор Інституту ознайомив Президента з новітніми технологіями, які розроблені співробітниками Інституту та використовуються при наданні високоспеціалізованої медичної допомоги пацієнтам з політравмою, проведенні трансплантацій, а також з можливостями сучасної мініінвазивної хірургії.

 
 

Весь колектив Інституту дякує  Вам, пане Президенте, що Ви знайшли в своєму щільному робочому графіку, час для візиту до нашого Інституту, саме тоді коли триває широкомасштабна агресія російської федерації. Для нас Ваш візит велика честь і визнання нелегкої, багаторічної роботи нашого колективу. Окрему вдячність хочеться висловити Вам за Вашу постійну підтримку нашої медицини, яка за Вашими словами, є також передовою та, яка отримала суттєвий поштовх у своєму розвитку, зокрема трансплантології.

Наближуємо перемогу разом!