Шалимова (50).png
08 липня 2022
Не гайте час! Звертайтеся за професійною медичною допомогою!

Сьогодні всі ми переживаємо не легкі часи. Багато проблем, які раніше вважалися головними, відійшли на другий план чи взагалі вже не вважаються проблемою.

Але є питання, які завжди є актуальними, а їх ігнорування може призвести до тяжких наслідків і це питання власного здоров’я, а також здоров’я близьких і рідних.

Якщо Ви або Ваші рідні мають хронічні або гострі захворювання не гайте час, не займайтеся самолікуванням – звертайтеся до професіоналів!

Хірургічна або онкологічна патологія органів черевної порожнини, середостіння, грудної клітки, патологія судин та серця, потреба в трансплантації органів, мініінвазивна ендоскопічна та ендоваскулярна хірургія, реконструкція дефектів тіла – це профільні напрямки клінічної роботи Інституту.

За консультацією до профільного фахівця та/або суміжних спеціалістів (нефролога, гастроентеролога, гінеколога та інших ), а також для проходження комплексного діагностичного обстеження, звертайтесь до консультативно-поліклінічного відділення Інституту.

Своєчасне звернення за медичною допомогою та проведення спеціалізованої комплексної діагностики дозволяє пров   ести лікування захворювання на ранніх стадіях, запобігти ускладнень та тривалого лікування.

Запис до наших фахівців або на діагностичні дослідження можливий за онлайн – записом (через сайт Інституту) або за телефонами  (044)408-14-36, (093)542-36-97