Новини
Трансплантація.JPG
24 квітня 2023
Трансплантація

Нас часто запитують, чому ми так мало висвітлюємо досягнення Інституту в трансплантології?! Наводячи при цьому приклади інших лікарень, які виконавши трансплантацію і не дочекавшись її результатів, вже активно звітують.

Напевно тому, що Інститут багатопрофільний та високоспеціалізований медичний центр, в якому й зароджувалась органна трансплантація, а пересадки органів займають лише частину значної за обсягом інститутської клінічної роботи.

Операції з трансплантації виконуються в Інституті системно. З ретельним підбором пари донор-реципієнт, особливо у разі родинної трансплантації, прискіпливим та професійним веденням післятрансплантаційного періоду, який є дуже мінливим та потребує значної уваги, оперативного реагування на будь-які відхилення від протокольного перебігу.

Трансплантація - це не лише операція. Це значна за обсягом праця, більшість компонентів якої на перший погляд є не помітними. Особливо це стосується післятрансплантаційного періоду. Дисфункція трансплантату, необхідність корекції імуносупресивних препаратів, загальнохірургічні особливості потребують постійного супроводу, що дає змогу отримати позитивний результат трансплантації та довготривалу функцію трансплантованого органу.

Саме поєднання професіоналізму, відповідальності та колегіальності хірургів-трансплантологів, нефрологів та гепатологів, кардіологів, трансплант-координаторів та інших фахівців, забезпечує якість та високий рівень трансплантаційної допомоги.

Не можемо не відзначити наших колег з клінічної лікарні «Феофанія», Київської міської лікарні №3 та Центральної міської клінічної лікарні м. Суми та багатьох інших медичних колективів, з якими активно і плідно співпрацюємо,  рятуючи  життя пацієнтів!  

Велика вдячність і шана донорам та їхнім родинам, які зробили для себе такий важкий, але шляхетний вчинок, подарувавши часточку близької людини зовсім незнайомим людям, в чиїх тілах вони будуть продовжувати своє нове життя.

 

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo