Новини
Group 672.png
17 липня 2023
Трансплантація в Україні є безкоштовною

Наш Інститут є одним з організаторів та основоположником "пілотного проекту" з розбудови вітчизняної трансплантації.

Сьогодні трансплантація органів в Україні та, відповідно, в Інституті є безкоштовною для пацієнтів та здійснюється за кошти держави.

Для осіб, яким проведено трансплантацію органів на базі Інституту, безкоштовним є також післятрансплантаційний супровід (відповідно до встановленого протоколу).

Як отримати консультацію з питань трансплантації органів:

1.      Приїхати на консультацію до нашого фахівця (хірург-трансплантолог відповідного профілю)

На консультації проходить огляд пацієнта, обговорення всіх питань, пов’язаних із оперативним втручанням та призначення необхідного переліку обстежень, зокрема: HLA-тестування та лімфоцитотоксичний тест cross-match - перехресна проба на індивідуальну сумісність з донором, тощо.

2.      Звернутися до  трансплант-координатора, який організує процедуру обстеження та внесення даних до ЄДІСТ (єдина державна інформаційна система трансплантації).

Увага!

Підбір пари Донор-Реципієнт при трансплантації органу, що вилучається у посмертного донора, здійснюється через ЄДІСТ в автоматичному режимі.

Підбір пари Донор-Реципієнт при живому родинному донорстві не потрібен, а зумовлений медичними показами (імунологічне співпадіння та клінічний стан донора).

Кожен українець, який потребує трансплантації, має можливість отримати високваліфіковану, якісну та безкоштовну медичну допомогу в нашому Інституті.

 

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo