Новини
photo_2022-11-04_12-22-56.jpg
03 березня 2023
Трансплантації у воєнний час

Незважаючи на складний, воєнний час, трансплантація органів продовжує розвиватися.

Ми є свідками зміни донорської парадигми – останнім часом зросла кількість трансплантацій саме від померлих донорів.

Наочним прикладом цього стала пересадка 3 нирок та 1 серця, забір яких пройшов у містах Коростені та Сумах. Сьогодні реципієнти вже виписані додому, до своїх родин.

А в цей час в наших операційних одночасно виконуються трансплантації, як родинні, так і від посмертного донора, який помер внаслідок тяжкої хвороби у Київській обласній клінічній лікарні.

Наша шана донорам та їхнім родинам, які зробили морально важкий, але шляхетний вчинок – своїм рішенням врятували життя зовсім незнайомим людям.

Зауважимо, що операції з трансплантації, перед- і післятрансплантаційний супровід (для тих реципієнтів, які оперовані в Інституті) забезпечуються за кошти держави.

 

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo