Новини
Шалимова (13).png
27 квітня 2022
Реконструктивна хірургія – світовий рівень в Україні

Одними з найпоширеніших наслідків бойової травми є пошкодження м’яких тканин, які потребують реконструктивно-відновних оперативних втручань, що мають на меті відновлення не лише  анатомічної та функціональної цілісності, а й естетичного ефекту.

Багато хто говорить, що такі операції виконуються лише за кордоном і волонтери та благодійні фонди збирають кошти для лікування за межами України. Але навіщо? 

Інститут має значний досвід в хірургічному лікуванні наслідків травм з використанням мікрохірургічних технологій. Фактично, вітчизняна мікрохірургія зароджувалася саме в нашому Інституті під керівництвом академіка О.О. Шалімова та за наполегливості професора М.Ф. Дрюка.

Сьогодні фахівці Інституту забезпечують надання високоспеціалізованої реконструктивно-відновної хірургії військовослужбовцям, прирівняним до них категоріям та цивільним особам, які отримали як бойову так і побутову/виробничу травму або мають віддаленні наслідки цих травм.

Покази до реконструктивно-відновної хірургії доволі широкі: 

- значні по глибині та площі дефекти покривних тканин;

- передлежання в рановому дефекті судинно-нервових пучків та кісток.

Мікрохірургічні технології (транспозиції або мікросудинна пересадка вільних клаптів тощо) забезпечують збереження кінцівок, запобігають розвитку інфекційних ускладнень при дефектах черевної стінки, грудної порожнини, черепа і дозволяють отримати хороші функціональні та естетичні результати.

Використання сучасних мікросудинних технологій в поєднанні з комплексом підготовчих заходів (етапні хірургічні втручання, ВАК –технології) та методів клітинної терапії дозволяє отримати клінічний, функціональний та естетичний ефект на рівні світових стандартів.

Нам є чим пишатися, нам є чому навчити та є чому навчатися. Ми завжди готові прийти на допомогу та забезпечити високий рівень лікування.

Завідувач відділу мікросудинної, пластичної та відновлювальної хірургії Симулик Євген Володимирович +38(067) 939-9928

+38(044) 455-0608

Попередній запис на консультацію в поліклініку за телефонами: (044)408-1436, (093)542-3697

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo