photo_2023-06-09_15-41-22.jpg
12 червня 2023
Завжди разом

Запорука якісного лікування – це перш за все командна робота професіоналів. Якщо говорити про хірургію або інвазивні дослідження, поруч із хірургом завжди знаходиться лікар-анестезіолог.

Більшість з нас сприймають лікаря-анестезіолога, як спеціаліста, що «допомагає не відчувати болю» під час операції.

Насправді ж лікар-анестезіолог забезпечує медичний супровід пацієнта на всіх стадіях оперативного лікування або проведення дослідження, здійснює післяопераційний моніторинг.

Саме завдяки професіоналізму лікаря-анестезіолога пацієнт під час операції не відчуває болю або дискомфорту, забезпечується стабільна робота внутрішніх органів і систем, попереджається розвиток ускладнень.

Сучасні технології та методики анестезіологічного супроводу дозволяють виконувати будь-які оперативні втручання з максимальною ефективністю та безпекою для пацієнта.

Анестезіологічна служба Інституту була створена однією перших та має багату 50-річну історію. Анестезіологічний супровід оперативних втручань та інвазивних досліджень забезпечується за міжнародними стандартами з використанням сучасної медичної техніки, новітніх препаратів та медичних виробів.

Висококваліфікована анестезіологічна команда Інституту завжди на варті Вашого здоров’я, забезпечує ефективний та якісний анестезіологічний супровід оперативних втручань, що гарантує безпеку і комфорт для пацієнта.